Personal tools
log in | join | help

Skylights and clerestory windows bathe the Japanese Re-slope House in natural light

by LiveModern Webmaster last modified Feb 10, 2016 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Feb 09, 2016

Located in a residential area in Kobe, the house occupies a sloped plot and protrudes from its lowest part with its metal roof. The architect wanted to restore the natural topography and named the residence "Re-slope House" to reference this attitude. Mimicking the way animals establish a home in a slope, the architects decided to find a way to nestle the spaces in a natural way. Related: Fujiwarramuro Architects Squeeze Skinny Light-filled Nada House into Tiny Lot in Japan "While taking...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.