Personal tools
log in | join | help
Sections

Bijzonder interieurontwerp arbeiderswoning Utrecht

by Sven van Buuren last modified Aug 01, 2012 11:51 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
Bijzonder interieurontwerp arbeiderswoning Utrecht met een praktische uitdaging om slimme oplossingen te vinden voor de beperkte ruimte. 

 

Bijzonder interieurontwerp arbeiderswoning Utrecht

Interieurontwerp arbeiderswoning Utrecht

Voor het gezin was het huis wat aan de kleine kant. Daarom wilden de eigenaars een uitbouw met een woonkeuken aan de achterzijde.

Omdat het huis smal is, was dat een behoorlijke uitdaging. We hebben de standaard keukenmaten onder de loep genomen en behoorlijk wat diepte van het kookeiland afgesnoept. Door deze ingenieuze ingreep werd het mogelijk achter in het huis in de uitbouw bij de keuken te eten.

In het midden van het huis is een kastenwand gekomen met ingebouwde haard. In de kast kan perfect het kinderspeelgoed worden opgeborgen.

De kast loopt over in een televisiemeubel met losse boxen daaronder voor de apparatuur. Met de afstandsbediening is rekening gehouden.

Voor in het huis, waar eerst de eettafel stond, is een gezellig zithoekje op een verhoging gekomen. Daar is een ingebouwde boekenkast, waar laptop, sleutels en telefoons in opgeborgen kunnen worden.

Aan de achterkant van deze kast is de garderobekast. Met plek voor een grote spiegel, een paraplubak, make up spullen en genoeg bergruimte voor bijvoorbeeld de handschoenen.

Kortom een ideaal opgeruimd huis voor een klein gezin, waarbij je nooit hoeft te zoeken naar je spullen. Alles heeft zijn eigen plek. Lees hier verder over hoe we orde in de huiskamer hebben gekregen. Daar is ook meer beeldmateriaal te zien.


 

 

 
 
 
this website is for sale

This website will undergo significant changes in 2020.  First, the domain name has been sold. Visitors will not be able to find the site at livemodern.com after the new domain owner publishes their new website. In the meantime, we are looking for a buyer for the content, someone who wants to continue the mission of the website. If that is you, contact marshall [at] livemodern.com. I will provide details.

more...
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.